Категория проекти
Преработка на проект от каталога

Преработка на проект от каталога

Share

 

 

 

Цени и условия при преработване на

готови проекти от каталога


След избора на проект (вижте нашите готови предложения каталог), който да е най-близо до Вашите потребности и предпочитания ние ще го преработваме дотогава, докато Вие не бъдете напълно удовлетворени.

Към всеки проект са обявени цените за неговата преработка, като при различните проекти цените са различни. Те са фиксирани на две нива:

  • Първо ниво – при промени до 50 % - цената на готовия проект се завишава с 0,5 от процента на преработката (вижте обясненията по-долу)

  • Второ ниво – при промени над 50 % - цената на готовия проект се завишава 30% независимо от процента на преработката


    При определяне на процентното изменение прилагаме следните критерии:

Процента на изменението се определя от това какъв процент от проектните помещения и индивидуални пространства, влизащи в застроената площ. Тази формулировка включва всички затворени пространства включително коридори, тоалетни, дрешници и т.н., както и балконите и терасите на всеки етаж над приземния – терасите и верандите на приземния етаж не се включват в разгънатата застроена площ и, съответно, не се включват при определяне на процента на промяната. Например, ако една къща се състои от входно преддверие (коридор), санитарен възел, кухня, дневна с трапезария (веранда, ако има, не се отчита), стълбище, коридор на втория етаж, баня, две спални и един балкон – това прави 10 помещения (включително откритото пространство на 2-рия етаж – балкона). Ако в тази сграда се променя, примерно, само дневната с трапезарията – изменението е 10%, а ако се променят дневната с трапезарията и двете спални и банята, то изменението е 40 %.

 

 

 


Възможно е при преработката на даден проект по Ваше желание да се промени и архитектурния стил. Но, тъй като дори малките промени в стила (например покрива) могат да водят до големи промени в конструкцията, то ние не можем предварително да определим цената на тази преработка. Добър вариант в подобен случай е да ни информирате на етажните планове на кой проект сте се спрели и на кой проект от нашия сайт харесвате типа на архитектурата или да ни изпратите на имейл адрес снимка на сграда с желания от Вас стил и ние ще Ви направим съответна оферта.

 
Joomla SEO by AceSEF

Спонсорирани връзкиТози уебсайт използва бисквитки (Cookies). Можете да се съгласите с тях чрез продължаването на разглеждане на уебсайта или чрез натискане на "Разбрах". Повече подробности може да прочетете ТУК.