Категория проекти
Цени

Цени

Share

 

 

 

ОБЩО ЦЕНООБРАЗУВАНЕ


Ако вече сте се поровили в интернет- пространството или сте проверили няколко оферти на проектанти и фирми, то, най-вероятно, вече сте установили в какви граници се движат цените на проектирането на еднофамилни къщи у нас. Но освен това сте научили, че в така обявената цена не влизат всички части на проекта, които после ще са Ви необходими в общината. Или както често се случва – започваме от една цена, но, за да получим крайния продукт – в случая- проект, достатъчно пълен за строително разрешение – цената набъбва поне с 50 процента.


Ето защо, за да има яснота и съпоставимост по отношение на общата цена на всички необходими проектни части, ще ги разделим в 3 групи:


Ценообразуване в масовата практика у нас

Ценообразуване на проектите на този сайт

  1. Основни проектни части, чиято цена се определя на квадратен метър застроена площ. Това са: Архитектура, Конструкции, Електроинсталации и ВиК инсталации

  1. Основна пакетна цена, която включва части Архитектура, Конструкции, Електро-инсталации и ВиК инсталации. Тази цена е посочена към всеки проект в каталога.

  1. Допълнителни проектни части, чиято цена може да се даде независимо от конкретното място. Това са: Топлотехническа (Енергийна) ефективност, План за безопасност и здраве и Пожарна безопасност

  1. Допълнителна пакетна цена, която включва части Топлотехническа ефективност, План за безопасност и здраве и Пожарна безопасност. Тази цена за всички наши проекти е 300 лв.

  1. Допълнителни проектни части, които задължително се изработват на място. Това са: Инженерно-геоложки проучвания, и част Геодезия (Заснемане, Вертикална планировка и Трасировъчен план)

3. Допълнителни проектни части, каквито са Инженерно-геоложките проучвания, и част Геодезия (Заснемане, Вертикална планировка и Трасировъчен план), за които можем да дадем предварителна цена, но тя зависи от това в кои области на България можем да предложим наши специалисти, които да дойдат на място.

 

 

 

Реални проекти и идеи вижте тук - ГАЛЕРИЯ

 

За още по-добро изясняване на общата цена вижте някои примери  - тук

 
Joomla SEO by AceSEF

Спонсорирани връзкиТози уебсайт използва бисквитки (Cookies). Можете да се съгласите с тях чрез продължаването на разглеждане на уебсайта или чрез натискане на "Разбрах". Повече подробности може да прочетете ТУК.