Категория проекти
Видове поръчки

Видове поръчки

Share

 

 

 


Видове поръчки за проектиране на къщи и вили

 

  • Закупуване на готов проект от Каталога - включва пригаждане на готов проект към конкретен терен. Цените са указани към всеки проект от Каталога. Срокът за изпълнение на поръчката включва времето необходимо за пригаждането към терена и за окомплектоване с Допълнителните части и е 3 седмици.

 

  • Преработка на проекти от Каталога - тази опция предвижда по-съществени промени в готовите проекти. За разлика от пригаждането на готовия проект към терена тук става дума за промяна на част от помещенията.

 

 

 

  • Разработване на индивидуален проект – това на практика е масовата проектантска услуга. Включва Идеен проект в 2 варианта и Технически проект. Цените за индивидуално проектиране са посочени на страница Цени за индивидуални проекти. Стандартен срок за изпълнение – 40 дни.

 

 

  • Опция Архитектурна класа – представлява индивидуален проект на най-добро архитектурно ниво, с гарантирано високо качество. Разработва се на конкурсен принцип. Тази опция е предназначена за тези, които търсят  запомнящ се, експресивен архитектурен образ – още пояснения ще получите тук. Стандартен срок за изпълнение – 60 дни.
 
Joomla SEO by AceSEF

Спонсорирани връзкиТози уебсайт използва бисквитки (Cookies). Можете да се съгласите с тях чрез продължаването на разглеждане на уебсайта или чрез натискане на "Разбрах". Повече подробности може да прочетете ТУК.