Категория проекти

Реклама


Как да изберем проект?
Share

 

 

 

Как да изберете проект от този сайт?

Проектите на този сайт (каталога) са подредени по размер на Разгънатата застроена площ (РЗП). Освен това проектите са класифицирани по брой на етажите, по брой на спалните помещения и по архитектурен стил

Купувачите най-често започват избора на проект от плановото решение на етажите (т.е. функционалната организация на жилището) и това, безспорно, е правилно. Освен това те неизбежно имат предвид също и съображение като – откъде е входа в имота и къде трябва да е входа в сградата, наклона на терена, географските посоки.

Все пак купувачите често не отдават достатъчно значение на описаните фактори. От друга страна един  готов проект рядко ще гарантира пълно съответствие на тези условия. Но това в болшинството ситуации може да се компенсира чрез завъртане или огледално преобразуване на проекта.

В много случаи клиентите биха харесали етажните планове, т.е. функционалното решение, но не харесват архитектурния стил или обратно. В този случай можем да „облечем” функционалното решение в друг стил, като например променим покрива. Това, обаче, също представлява Преработка на проекта.


 
Joomla SEO by AceSEF

Спонсорирани връзки

Използваме „бисквитки“ (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности може да прочетете ТУК.