Категория проекти

Реклама


Как да закупя проект на къща?

Как да закупя проект на къща?

Share

 

 

 

 

Как да закупите готов проект от каталога?

 

Можете да получите информация за проект от този сайт или други упътвания като се обадите на тел. 0898 97 25 28. В съответствие със специално разработената система за продажба на проектите заявката Ви трябва задължително да бъде изпратена до имейл адреса на нашия сайт Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. Това изискване, както и цялата система за продажба на проекти цели максимална изрядност и прозрачност на всички разплащания и, разбира се – и преди всичко – да бъдат гарантирани интересите на нашите клиенти.

В случай, че решите да закупите проект от нас, след подаването на заявка ще е необходимо да заплатите 10 % като заедно с това ще изпратите уведомителен имейл до адреса на нашия сайт Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.   В отговор в срок от 24 часа ще Ви бъде изпратен договор – едновременно на Вашия имейл адрес и на заявения от Вас пощенски адрес. В договорът ще бъдат уточнени всички проектантски задължения, финансови условия и изисквания за начина на разплащане в същия дух на максимална изрядност и прозрачност.

Вижте нашите идеи за проекти на къщи и вили - тук


 
Joomla SEO by AceSEF

Спонсорирани връзки

Използваме „бисквитки“ (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности може да прочетете ТУК.