Категория проекти

Реклама


Енергийно обследване на жилища – Blower door & IR Термография

Енергийно обследване на жилища – Blower door & IR Термография

Share

Зимата наближава и е време да започнем с подготовка на жилището си за по-агресивните метеорологични условия на този сезон. Нарастването на цените на енергоносителите предполага използването на по-малко енергия за отопление и максималната оптимизация в дома ни. Хексагон-Билд предлага високо-технологични методи за диагностика на жилища и сгради и определяне на най-наложителните енергоефективни мерки за всеки конкретен случай.

Blower door тестовете заедно с термографски анализ за въздушни течове и определяне на коефициета “U” на топлопреминаване ще Ви покаже реалната картина на енергийната ефекйтивност на имота Ви. Основните топлинни загуби в еднофамилните къщи са зоните на покривите, дограмите и основите на къщата. Технологията Blower door test позволява да се определят тези зони и да се пристъпи към тяхното херметизиране.

Застудяването на времето позволява да се направят много качествени термограми при локализацията на въздушните течове в сградата.

Прецизността на този вид обследваниия е без аналог в строителството и позволява да се постигнат добри енергийни спестявания след прилагане на мерките  по херметизация на жилището.

В зоната на оосновите и около таблата за газификация, електро и ВиК захранване на къщата също се наблюдават подобни явления, които влошават микроклимата в жилището.

Хексагон-Билд е сертифициран енергиен одитор от Агенцията за Устойчиво Развитие и извършваните обследвания от нас са напълно професионални и защитени с необходимата сертификация. Подробна информация за енергийните обследвания предлагани от компанията ни може да получите на посочените телефони и имейли в “контакти”.

автор:www.hexagon-build.com


 
Joomla SEO by AceSEF

Спонсорирани връзки

Използваме „бисквитки“ (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности може да прочетете ТУК.