Категория проекти

Реклама


Енергийна ефективност

Изолация на наклонени покриви

Характерно при изолацията на наклонени покриви, известни още като скатни, е че изолацията трябва да е от подходящ материал, който да издържи на натоварванията от теглото на самия покрив, от сняг и силни ветрове.

Ако материалът е достатъчно добър може да се спести употребата на допълнителни подпорни елементи, които намаляват ефективността на цялостната изолация.

продължава>
 

Домашна електроцентрала прави ток от слънце, вятър и дизел


Български и чуждестранни компании ще демонстрират световни новости в областта на използването на възобновяеми енергийни източници и пестенето на енергия по време на Международния технически панаир, който ще се проведе от 24 до 29 септември 2012 г. в Пловдив. Очаква се около 100 000 гости от страната и чужбина да посетят най-големия в Югоизточна Европа форум за инвестиционни стоки и технологии.
продължава>
 

Да се стоплим с външна изолация

Със сигурност сте чували за понятието „външна изолация“ и за чудесата, които този сравнително нов метод на отопление върши. Но знаете ли защо мнозина избират именно външна изолация за своето жилище и на какъв принцип действа тя?

Да се стоплим с външна изолацияСещате ли се фасадите на колко много жилищни сгради изглеждат като закърпени от мазилка с разнообразни цветове? Да, това е външна изолация, която предпазва стените на жилището от изстиване и задържа влагата навън. А сещате ли се за онези „алпинисти“, които все по-често виждате да висят по фасадите на блоковете, правейки същите тези кръпки само на определени места? Да, те поставят външна изолация само по дължината на външните стени на жилището ви, така че енергийните загуби чувствително намаляват, а стайната температура се повишава.
продължава>
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 Следваща > Край >>

Страница 3 от 3
Joomla SEO by AceSEF

Спонсорирани връзки

Използваме „бисквитки“ (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности може да прочетете ТУК.