Категория проекти

Реклама


Нискоенергийни къщи от YTONG спестяват разходи за отопление и охлаждане

Нискоенергийни къщи от YTONG спестяват разходи за отопление и охлаждане

Share

Уникалната за страната програма „Вашият дом” на КСЕЛА България е акцент на откритото вчера изложение „Стройко 2014“.

 

Най-новите технологични решения в бранша, обединени под мотото "За една по-хубава България", се представят на 42-рото издание на СТРОЙКО 2000 - специализираното изложение за архитектура, строителство и обзавеждане. От вчера до 1 април в Националния дворец на културата - Конгресен център, над 250 български и чуждестранни фирми ще представят най-новите си технологии и продукти, създадени с амбицията за подобряване на околната среда и качеството на живота.

Единствената по рода си в България програма за изграждане на еднофамилни къщи - „Вашият дом", беше представена от лидера в производството на строителни материали КСЕЛА България в рамките на „Стройко 2014".

Ксела България информира за новите решения за дома, които спестяват разходи за отопление и охлаждане

Блокчета, които дишат, не горят, шумо и топлоизолират, създават мечтания дом. С  материалите за зидане YTONG extrA+ се изграждат енергоефективни къщи от програмата «Вашият дом». Еднофамилните жилищни постройки спестяват иначе натоварващите семейния бюджет разходи за отопление през зимата и охлаждане през горещите месеци.

На щанда на КСЕЛА България, разположен точно срещу централния вход на НДК, гостите на "Стройко 2014" могат да се запознаят с изгодните пакети за качествено, бързо и икономично строителство с YTONG. В рамките на програмата се предлага избор от изключително функционални и атрактивни архитектурни решения в стила на традиционната и модерна българска архитектура.

Новият продукт на фирмата - минерални топлоизолационни плочи Multipor, съчетават свойства, непостижими от нито един друг изолационен материал. С твърда структура, пожароустойчивост и паропропускливост, топлоизолационната система от ново поколение диша и не се променя във времето.

Снимки: citybuild.bg

Клиентите, избрали да построят уютен енергоспестяващ дом, се радват не само на прецизна изработка от внимателно подбрани подизпълнители, но получават и предварително фиксирана цена, без изненади по време на строителния процес. КСЕЛА България гарантира изграждане на обекта за не повече от 6 месеца - от започването на строителството до Акт 15, само с няколко подписа.

Желаещите да се сдобият с комфортна къща спестяват също ценно време, без да бъдат натоварвани с бюрократични препятствия и съгласуване с институции. Правната документация е предварително изготвена и е осигурено воденето на строителните книжа.

автор:citybuild.bg


 
Joomla SEO by AceSEF

Спонсорирани връзки

Използваме „бисквитки“ (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности може да прочетете ТУК.