Категория проекти


Архитектурни идеи за къщи и вили


Шикозна провинциална вила с модерен интериор

Рустикалното среща модерното в тази забележителна провинциална къща в Италия. Отвън къщата ще ви очарова със старинната си каменна фасада, с правоъгълни прозорчета и врати разположени симетрично, повече напомнящи за ферма или друга селскостопанска постройка, но щом влезете вътре, модерният интериор тотално ще преобърне представата ви за този дом. Въпреки че външността на сградата по нищо не подсказва за модерния й интериор, има един детайл, който не се връзва с останалата част от екстериора, който донякъде може да ви подскаже за това, което ви очаква вътре, и това е модерният басейн, ограден с масивна правоъгълна рамка.

вила с модерен интериор

продължава>
 

Двуглава къща с пристройка

Топлата и уютна сграда от Reiulf Ramstad Arkitekter се намира в селище в Норвегия.

 

Двуглава къща с пристройка

Къщата е била проектирана за семейство от пет човека. На обща площ от 130 квадратни метра архитектите са разположили 4 спални, гостна и зона за хранене, хол за младежите и полуетаж за най-малките.

продължава>
 

Микро апартаментът на Стив Зоър

Микро апартаментът

 

В Sgrada.com винаги с удоволствие публикуваме проекти за малки апартаменти и къщи – домове, в които пространството е използвано по максимално рационален начин и собствениците имат (почти) всички удобства събрани на учудващо малка площ.

продължава>
 
<< Начало < Предишна 51 52 53 54 Следваща > Край >>

Страница 53 от 54
Joomla SEO by AceSEF

Спонсорирани връзкиИзползваме „бисквитки“ (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности може да прочетете ТУК.