Категория проекти

Реклама


Архитектурни идеи за къщи и вили


8 къщи със стъклени разширения

Изграждането на разширение към вече съществуваща сграда е често срещано явление, но изграждането на стъклено разширение е нещо съвсем различно. Стъклото е перфектният материал, ако искате да запазите връзката с природата, но да се радвате на комфорта на дома си. Може би си мислите, че стъклените разширения изглеждат добре само ако са изградени към модерни или съвременни постройки, но това не е съвсем вярно. Вижте няколко примера и се убедете сами.


Минималистично стъклено разширение

къщи със стъклени разширения

продължава>
 

Имат ли бъдеще металните облицовки

Повечето модерни сгради са покрити с метални облицовки. Те придават стил и съвременен вид на една сграда. Металните облицовки могат да се окажат доста скъпо решение, но имайки предвид евтината им поддръжка и прибавяйки модерната визия, която носят, си струва да помислите над тази възможност. Може ли обаче металната облицовка да се постави на сграда в рустикален или традиционен стил? И изобщо, имат ли бъдеще металните облицовки? Вижте няколко примера за модерни сгради с метална облицовка и преценете сами.

металните облицовки на фасади на къщи

продължава>
 

8 къщи със зелен покрив

Зелените покриви, или иначе казано покривите, покрити с растения, имат няколко предимства в сравнение с обикновените както от екологична, така и от финансова гледна точка. Те абсорбират дъждовната вода, осигуряват добра изолация и намаляват температурата на вътрешните пространства. Освен това, както всички знаем, растенията преобразуват въглеродния двуокис в кислород, осигурявайки ви една полезна среда за живот. Има много вдъхновяващи проекти на къщи със зелен покрив, а ето и някои от най-впечатляващите.


Модерна къща със зелен покрив в Полша

къщи със зелен покрив

продължава>
 
<< Начало < Предишна 51 52 53 54 55 Следваща > Край >>

Страница 53 от 55
Joomla SEO by AceSEF

Спонсорирани връзки

Използваме „бисквитки“ (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности може да прочетете ТУК.