Категория проекти

Реклама


Архитектурни идеи за къщи и вили


Шведите знаят защо

дървенa ваканционнa къщa

 

Хьолвикен е крайбрежно курортно градче в Швеция, разположено южно от Малмьо. В търсене на тишина, спокойствие и красив пейзаж, напоследък много хора се заселват за постоянно в градчето и редиците дървени ваканционни къщи постепенно се превръщат в китни жилищни кварталчета.

продължава>
 

Със строга симетрия към артистично звучене: Tsai Residence

ваканционна къща

 

Tsai Residence в Анкрам, Ню Йорк, е ваканционна къща на двама арт колекционери, която в първия момент е малко трудна за „преглъщане”, особено от любителите на по-разчупената архитектура. Съвместният проект на HHF Architects и китайският артист Ai Weiwei отразява вкуса на собствениците към простия абстракционизъм.

продължава>
 

Под открито небе – новият офис на DEN-EN в град Тойота

 

Под открито небе – новият офис на DEN-EN в град Тойота

 

Офисът на компанията DEN-EN в град Тойота (да, оттам произлиза едноименният автомобилен производител) е сбъднатата мечта на офисния служител - светъл, просторен, дизайнерски обзаведен. Има две неща обаче, които отличават този офис от повечето други светли, просторни и дизайнерски обзаведени офиси – фактът, че той се намира в самостоятелна къща и приветливият покрив, чието предназначение, заедно с дървената платформа на приземния етаж, е да създаде офисно пространство на открито.

продължава>
 
<< Начало < Предишна 51 52 53 54 55 Следваща > Край >>

Страница 51 от 55
Joomla SEO by AceSEF

Спонсорирани връзки

Използваме „бисквитки“ (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности може да прочетете ТУК.