Категория проекти


Реклама


Архитектурни идеи за къщи и вили


Къща в Харманли спечели „Фасада на сезона – ЕСЕН 2014”

Еднофамилната къща на ул. "Васил Левски" 76 се класира на челно място в конкурса на "Баумит" със 147 гласа на журито от общо 263 гласували.

Заявител в конкурса и инвеститор на къщата е Динко Христов, а проектант е арх. Димитър Стоев. Използваните материали за създаването на фасадата са Баумит интегрирана топлоизолационна система, с крайно покритие Силиконова мазилка.

къща в Харманли

продължава>
 

По-високите етажи на Пловдив: Предприемачи и архитекти се изнасят на покривите

По-високите етажи на Пловдив: Предприемачи и архитекти се изнасят на покривите

Това все още не е тенденция, но за изявена масовост към подобни предпочитания алармираха първо строителните фирми. От най-неглижираните и най-евтините преди,  жилищата на последните етажи от известно време се запазват с предимство първо от инвеститора на сградата или от негов много близък родственик. Предпочитанията си към подобни пространства заявяват и не малка част от архитектите на града. Затова и най-новите сгради в Пловдив вече не завършват с натрупани една върху друга причудливи скосени мансарди, а се окичват с по едно или две жилища, с огромни покривни тераси.

продължава>
 

Модерна къща в тихата част на Драгалевци

Тя е с дизайнерски решения и е изпълнена с най-съвременни материали. 

Къща в драгалевци

Къщата е с разгъната площ 550 кв.м., разположени на равен терен от 1400 кв.м., в една от най-тихите части на кв. „Драгалевци". От панорамните й френски прозорци се разкриват невероятно гледки към Витоша, поради прекрасното й разположения в големия озеленен двор. Разлятата и модерна форма предлага две нива, разделени с независими подходи.

продължава>
 
<< Начало < Предишна 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Следваща > Край >>

Страница 47 от 55
Joomla SEO by AceSEF

Спонсорирани връзки

Използваме „бисквитки“ (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности може да прочетете ТУК.