Архитектурни идеи за къщи и вили


Семпъл проект на еднофамилна къща

Проект еднофамилна къща с панорамни прозорци !

mainz

продължава>
 

Редови къщи с дървена конструкция

Арх. Огнян Кръстев от OGArchitecture ни предостави един от последните си проекти, създаден за приключил наскоро конкурс.

редови дървени къщи

Ситуацията се намира в квартал Юленурме, град Тарту, Естония. Теренът е равнинен и слабо зелесен. Състои се от 3 отделни парцела, върху всеки от които е разположена по една редова къща. Трите вида къщи са с различна визия и разпределения, но са обединени в цялостен архитектурен образ, като всяка редова къща се състои от 3 жилищни единици. Решени са с максимално ослънчаване и ясно зониране на функциите. Към всяка жилищна единица се предвиждат 2 паркоместа.

А ето и трите концептуални решения:

продължава>
 

Небостъргач от дърво строят във Виена

Най-високият небостъргач в света, направен от дърво, ще бъде издигнат в сърцето на австрийската столица Виена и ще е с височина 84 метра, съобщава британският вестник The Guardian. 24-етажното здание ще се появи в централния район Зеещат Асперн – един от най-мащабните модерни бизнес центрове в цяла Европа.

nebostargach_darvo

продължава>
 
<< Начало < Предишна 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Следваща > Край >>

Страница 37 от 51
Joomla SEO by AceSEF

Спонсорирани връзкиИзползваме „бисквитки“ (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности може да прочетете ТУК.