Архитектурни идеи за къщи и вили


Къща Лам

Автор:http://www.architectureserved.com

Къщата е разположена на оголена скала с невероятна гледка, както към север така и към хоризонта на Йоханесбург. Силуета на къщата е вдъхновен от допълненията и измененията на този съвременен дом, изграден от стомана, камък и стъкло.

Къща със съвремененна архитектура

Сградата е проектирана, за да се максимизира околните гледки, които се възползват от естественато разположение, без да се прави компромис с съвремения архитектурен проект.

продължава>
 

Японска къща

 

 

Еднофамилна къща разположена в Нагасакиi, Япония. Красива модерна двуетажна къща беше наскоро проектирана от Architect Show Co. Ltd.

Модерна японска къща

продължава>
 

Качествените съвременни жилищни сгради

Тенденция в жилищното строителство

Фотограф: СГ

Все по-ясно изразено е търсенето на нови качествени жилища, вече се активизират и строителните предприемачи. Растящият брой разрешителни за строеж в столицата започна да се превръща в бързо изграждащи се проекти и през 2014 г. търсенето изпреварва предлагането с тенденцията от последните 2 години. Недостигът на завършен качествен продукт отново връща интереса към проекти на зелено. Благоприятните оферти по ипотечните кредити допринасят за увеличението на броя сделки и броят на вписаните ипотеки за първото тримесечие е нараснал с 41% спрямо същия период на 2014 г.
продължава>
 
<< Начало < Предишна 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Следваща > Край >>

Страница 33 от 51
Joomla SEO by AceSEF

Спонсорирани връзкиИзползваме „бисквитки“ (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности може да прочетете ТУК.