Архитектурни идеи за къщи и вили


Най-тесните къщи в света

При проектирането на една къща размерът има значение, но не е най-важното нещо. Всъщност има голям брой съвсем мънички къщи, които изглеждат невероятно удобни и комфортни. Вижте няколко примера за това.


Тясна къща в Полша

Най-тесните къщи в света

продължава>
 

Наблюдателницата на плажа Феърхевън

къща на плажа

 

Правилна квадратна форма, минималистичен интериор и една от най-добрите гледки, която човек може да си пожелае – това са характерните особености на къщата, която F2 Architecture проектират за отдаване под наем на плажа Fairhaven в Австралия.

продължава>
 

8 къщи със стъклени разширения

Изграждането на разширение към вече съществуваща сграда е често срещано явление, но изграждането на стъклено разширение е нещо съвсем различно. Стъклото е перфектният материал, ако искате да запазите връзката с природата, но да се радвате на комфорта на дома си. Може би си мислите, че стъклените разширения изглеждат добре само ако са изградени към модерни или съвременни постройки, но това не е съвсем вярно. Вижте няколко примера и се убедете сами.


Минималистично стъклено разширение

къщи със стъклени разширения

продължава>
 
<< Начало < Предишна 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Следваща > Край >>

Страница 48 от 52
Joomla SEO by AceSEF

Спонсорирани връзкиИзползваме „бисквитки“ (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности може да прочетете ТУК.