Архитектурни идеи за къщи и вили


Качествените съвременни жилищни сгради

Тенденция в жилищното строителство

Фотограф: СГ

Все по-ясно изразено е търсенето на нови качествени жилища, вече се активизират и строителните предприемачи. Растящият брой разрешителни за строеж в столицата започна да се превръща в бързо изграждащи се проекти и през 2014 г. търсенето изпреварва предлагането с тенденцията от последните 2 години. Недостигът на завършен качествен продукт отново връща интереса към проекти на зелено. Благоприятните оферти по ипотечните кредити допринасят за увеличението на броя сделки и броят на вписаните ипотеки за първото тримесечие е нараснал с 41% спрямо същия период на 2014 г.
продължава>
 

Прекрасна триетажна къща в Банско

Традиционна триетажна българска къща

Триетажна къща

продължава>
 

Дубай прави домове насред морето (снимки)

къща на вода - идеен проект

Дубай ще прави домове, които ще са наред морето, на няколко нива и гледката от спалнята ще е морското дъно и неговите обитатели, съобщи в. "Дейли Телеграф".

Проектът за плаващата къща вече бе представен от компанията The Kleindienst Group по време на Международното изложение за лодки.

продължава>
 
<< Начало < Предишна 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Следваща > Край >>

Страница 34 от 51
Joomla SEO by AceSEF

Спонсорирани връзкиИзползваме „бисквитки“ (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности може да прочетете ТУК.