Категория проекти


Реклама


Проект на сглобяема къща 165 м2

Проект на сглобяема къща 165 м2

Share

 

 

 

фирма: "Комфортен Дом"

гр. София, ул. Блага Димитрова 33

тел: 0887 37 67 11

тел: 02/494 32 39

автор: comfortendom.com

Двуетажна къща с мансардна

Идеен проект на сглобяема къща „Комфортен дом“ състояща се от етаж плюс полуетаж със застроена площ 165 кв.м предназначена за обитаване от едно семейство.  На първият етаж са разположени голяма дневна, обособена кухня, спалня както и разделени баня и тоалетна. На първият етаж е предвиден не малък гараж от 25 кв.м. Разпределението на втория етаж включва три спални, два дрешника плюс две бани с тоалетна. Бялата мазилка по фасадата комбинирана с дървената ламперия както и откритите дървени елементи внасят традиционна нотка в проекта.

Двуетажна къща с мансардна

Конструкцията на къщата е дървена скелетно гредова, а изпълнението е чрез послоен монтаж. Топлоизолацията, която се предвижда в стандартния вариант на изпълнение е 15 см. вата във външни стени, десет сантиметра във вътрешни и 15 см. вата изолираща тавана. Тези параметри могат да бъдат увеличени в зависимост от избрания вариант. 

razpred-1et

Къщата може да бъде изпълнена и по монолитен способ като в този случай минималната изолация, която ще бъде положена на фасадата е 10 см. EPS /стиропор/ за да отговори тя на съвременните изисквания за енергийна ефективност на сградите.

Двуетажна къща с мансардна
 
Joomla SEO by AceSEF

Спонсорирани връзки