Категория проекти

Реклама


Проект на къща Z254 - 96 m2

Проект на къща Z254 - 96 m2

Share

 

 

Проектант: Vallay Group

Адрес: гр. Бургас ул. Вардар 26

Тел.:359 889 894 684

Ел. поща:  Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

Проект на едноетажна къща - 96 м2

 

Проект на едноетажна къща - 96 кв.м

Z254 представлява едноетажна къща със скатен покрив , евтина за изграждане и поддръжка. Проектът дава възможност да се изгради къщата на тесен парцел или до страничния вход отстрани на пътя.


Проект на едноетажна къща - 96 кв.м

Вътрешно разпределение

На не голяма площ проекта предоставя 2 спални помещения, голяма баня и просторна дневна зона с кухненска секция. Вътрешното разпределение дава възможност да бъде премахната частичната стена, разделяща кухненската секция от всекидневната и образуването на едно голямо интериорно пространство. Кухненското помещение предоставя възможност за вграждането на малък шкаф при необходимост. От дневната и по-голямата спалня може да се достигне до покритата тераса.

Предимството на дизайна е относително голямото помещение и липсата на носещи стени, което дава възможност за множество интериорни вариации.

Разпределние

 

Входната зона се отличава с тъмен и графитен цвят на мазилката. Перголите и гредите, покрити с растения, създават очарователна и романтична атмосфера.

 

Минимални размери на парцела

 

Минимални размери на парцела


 
Joomla SEO by AceSEF

Спонсорирани връзки

Използваме „бисквитки“ (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности може да прочетете ТУК.