Категория проекти

Реклама


Микро апартаментът на Стив Зоър

Микро апартаментът на Стив Зоър

Share
Микро апартаментът

 

В Sgrada.com винаги с удоволствие публикуваме проекти за малки апартаменти и къщи – домове, в които пространството е използвано по максимално рационален начин и собствениците имат (почти) всички удобства събрани на учудващо малка площ.

 

Микро апартаментът

Днес примерът е с жилище, чиято площ е ни повече, ни по-малко от 17 кв. м. Бившето складово помещение се превръща в лична мисия за самолетния дизайнер от Сиатъл (САЩ) Стив Зоър (Steve Sauer), който търси начин да смени излишно големия си апартамент за нещо по-практично. Въоръжен с ценния си професионален опит да вмества максимум неща в минимум пространство, в продължение на 10 години, само със собствени сили, Стив създава Pico Dwelling – малък апартамент, който може да служи за образец сред себеподобните си.

Микро апартаментът

Pico Dwelling са обособени няколко зони – кухня с трапезария, баня, спалня, мини дневна и мини кино салон, като последните две са разположени едно над друго. Подразбира се, че всички мебели са малко или повече преработени или дооформени, така че да се вместват в отредената им площ.

Микро апартаментът
Микро апартаментът
Микро апартаментът
Микро апартаментът
автор:sgrada.com

 
Joomla SEO by AceSEF

Спонсорирани връзки

Използваме „бисквитки“ (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности може да прочетете ТУК.