Категория проекти

Реклама


ЕДНОЕТАЖНА КЪЩА ИВА 120 – 120М2

ЕДНОЕТАЖНА КЪЩА ИВА 120 – 120М2

Share

 

 

 

Проектант: инж. Станислав Славов

фирма: Проджектс 3Д ЕООД

тел.: 0888632941

мейл: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.


 

Едноетажна къща с три спални - 120м2


Едноетажна къща 120 м2

 

РЗП 120м2, 1 етаж, дневна с кухня, 3 спални (може да бъдат за детска или кабинет), 1 баня / wc, килер (може да се използва и за коотелно или склад) и веранда – за предоставяне на права за ползване на проекта или цялостен проект (с цена и специалности) – 0888632941;


 

Компактна къща с изчистена архитектура за целогодишно или сезонно обитаване. Проектирахме къщата без коридор за да използваме максимално площа за обособяване на дневна с кухня. Дневната е предвидена и с добавяне на камина в зависимост от избора на отопление (може да бъде и с котелно).

 

Едноетажна къща 120 м2

 

Цена на проектна документация с всички специалности – 2400 лв.(без геодезия (тахиметрия и вертикална планировка) , геология (не е задължително изискване за голяма част от страната) и „ Паркоустрояване и благоустрояване” (не е задължително изискване за голяма част от страната)).

Цена на монолитно строителство до ключ – 84 000 лв. (цената не включва Фундамента). Посочената цена е ориентировъчна до ключ (с цел да ориентира клиента, но в същото време е и реална за построяването).


 

Може да бъде закупен и само проектът на къщата (включва и  всички количествени сметки).

Проектът е разработен за масивно строителство. Включва следните специалности: Част „Архитектура”, Част „ Строителни конструкции”, Част „ ВиК”, Част „ Ел. Инсталации”, Част „ Енергийна ефективност”, Доклад за оценка на съответствието на инвестиционен проект с изискванията за „ енергийна ефективност , топлосъхранение и икономия на енергия в сгради”, Част „ План за безопасност и здраве”.

 

План на едноетажна къща 120 м2

 

ИЗТОЧНИК


 
Joomla SEO by AceSEF

Спонсорирани връзки

Използваме „бисквитки“ (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности може да прочетете ТУК.